Venom 2 — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj filmovi Venom 2 (2021) online sa prevodom na hrvatski i srpski besplatno bez reklama, Venom 2 online filmovi 's besplatno gledanje i kvaliteti HD

Gdje mogu pogledati film Venom 2  na mreži sa besplatnim titlovima?
Kliknite ovdje : https://bit.ly/3Aj3xOU

Venom 2 ovaj film od 2021. godine službeno je objavljen u hrvatskoj, ovaj film je vrlo zanimljiv i može vas pratiti da se malo opustite kod kuće.

U ovom ćemo članku saznati gdje gledati besplatne filmove na mreži u HD -u bez rezova i tako uživatis obitelji, sami ili s Venom 2ma Najbolji filmovi današnjice i povijest kina. Upoznajte najbolju stranicu za besplatno gledanje filmova.


Besplatno gledajte cijeli film Venom 2 (2021) na hrvatski jeziku
Ova platforma omogućuje vam legalno i sigurno gledanje filmova Venom 2  na hrvatski jeziku legalno i sigurno, bez preuzimanja ili registracije.


Gledanje cijelog filma Venom 2  besplatno na hrvatski moguće je i legalno. Postoje alternativne opcije za Netflix i Amazon koje ne zahtijevaju nikakvo plaćanje ili pretplatu, a sadržaj je potpuno besplatan. Ova platforma za besplatno gledanje filmova o Venom 2 kod kuće može ponuditi sadržaj bez ikakvih troškova zahvaljujući reklamama ili zato što imaju film u javnoj domeni.


Venom 2 : kada će se premijerno prikazati i gdje se može vidjeti cijeli film?
Prevedeno s engleskog jezika-Venom: Let There Be Carnage američki je film o superjunacima iz 2021. godine s likom Venom iz Marvelovog stripa, produciran od strane Columbia Pictures u suradnji s Marvel i Tencent Pictures. Distribuira ga Sony Pictures Releasing, drugi je film u Sonyjevom Spider-Man Universeu i nastavak je Venoma.


ŠTO JE FILM Venom 2?
1996., mladi Cletus Kasady bespomoćno promatra kako njegovu ljubav, Frances Barrison, odvode iz St. Estes dom za neželjenu djecu na Institutu Ravencroft. Na putu koristi svoje zvučne moći vrištanja kako bi pobjegla i napada mladog policajca Patricka Mulligana. Puca Barrison u oko i trpi ozljedu uha zbog njezina vriska. Bez znanja Mulligan, koji vjeruje da ju je ubio, Barrison je odveden u ustanovu, koja je ojačana protiv njenih moći.

U današnje vrijeme, Mulligan, sada detektiv, kontaktira Eddieja Brocka kako bi razgovarao s Kasadyjem, serijskim ubojicom koji odbija razgovarati ni s kim osim s Brockom. Nakon posjeta, Brock može otkriti gdje je Kasady sakrio tijelo žrtava, što mu daje veliki poticaj u karijeri. Kasady, osuđen na smrtonosnu injekciju, poziva Brocka da prisustvuje njegovom pogubljenju. Međutim, Venom je isprovociran da napadne Kasadyja uvredama prema Brocku. Kasady ugrize Brocka za ruku, unoseći mali dio simbiota. Brocka kontaktira njegova bivša zaručnica Anne Weying koja mu kaže da je sada zaručena za Dr. Dan Lewis.

Kasadyjevo izvršenje ne uspijeva kad se pojavi crveni simbiot i blokira injekciju. Predstavlja se kao Carnage i nasilno divlja po zatvoru, oslobađajući zatvorenike i ubijajući čuvare. Kasady i Carnage tada se dogovaraju: Carnage će pomoći Kasadyju da izbije Barrisona iz Ravencrofta, a Kasady će mu pomoći ukloniti Venom. Mulligan zove Brocka i upozorava ga na situaciju. U međuvremenu, Venom, želeći više slobode da jede ljude, posvađa se s Brockom i odvoji se od njegova tijela; idu svojim različitim putevima. U Ravencroftu, Kasady oslobađa Barrisona, a oni putuju u dom svoje stare djece da ga spale.

Mulligan, sumnjičav prema Brocku zbog njegove interakcije s Kasady prije nego što se Carnage pojavio, vodi Brocka u policijsku postaju. Brock odbija odgovoriti na Mulliganova pitanja i kontaktirati Weyinga kao svog odvjetnika. Brock otkriva da se Venom odvojio od njega i da mu je simbiot potreban za zajedničku borbu protiv Carnagea. Dok se Venom probija kroz San Francisco skakućući s tijela na tijelo, Weying ga pronalazi i uvjerava ga da oprosti Brocku. Povezuje se s Venom i probija Brocka iz policijske postaje. Brock i Venom se ponovno ispravljaju i povezuju.

Kasady uzima Mulligan za taoca, a Barrison zarobljava Weyinga nakon što nije uspio pronaći Brocka. Barrison daje Lewisu podatke o tome gdje se Weying nalazi, a on ih daje Brocku. Kasady i Barrison planiraju se vjenčati u katedrali, gdje se pojavljuje Venom i bori se protiv Carnagea. Čini se da Barrison ubija Mulligan svojim zvučnim moćima. Venom nadvladava Carnage, a ovaj odlučuje ubiti Weyinga na vrhu katedrale. Venom uspijeva na vrijeme spasiti Weyinga i provocira Barrison da ponovno iskoristi svoje moći; njezina zvučna eksplozija uzrokuje odvajanje oba simbiota od njihovih domaćina dok se katedrala ruši i zvono koje pada ubija Barrisona.

Venom spašava Brocka povezujući se s njim prije udarca. Carnage se ponovno pokušava povezati s Kasadyjem, ali Venom proždire simbiota, ubijajući ga. Kasady izjavljuje da je samo želio da Brock bude prijatelj, ali Venom odgrize Kasadyju glavu. Dok Brock, Venom, Weying i Lewis bježe, još uvijek žive Mulliganove oči trepere plavo. Brock i Venom odlučuju se na tropski odmor dok razmišljaju o svojim sljedećim koracima. Dok Venom govori Brocku o znanju simbiota o drugim svemirima, zasljepljujuća svjetlost ih prenosi iz njihove hotelske sobe u drugu sobu gdje gledaju J. Jonah Jamesona koji na televiziji otkriva Spider-Man identitet kao Peter Parker.


Ovo je Ptvaralac i Glumac?
IZVORNO IME: Venom: Let There Be Carnage
REDATELJ: Andy Serkis  |  ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson
TRAJANJE FILMA: 97 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 14.10.2021

 
Tko (glumac) u filmu 'Venom 2 '?


Glumačka ekipa filma Venom 2  najbolji je glumac kojeg je redatelj odabrao, a zasigurno će nas iznenaditi svojom ulogom, glumačka ekipa filma Venom 2  osvojila je mnoge nagrade.


Venom 2  Online
Venom 2  online sa prevodom
Venom 2  online sa prevodom na hrvatski
Venom 2  online sa prevodom na hrvatski besplatno bez reklama

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments